BAROK – O nama

BAROK je privatna firma osnovana 1998. godine u Zenici koja predstavlja plod dugogodišnjeg iskustva čiji je osnivač Sanel Garanović. Osnovna djelatnost naše firme jeste obrada i oblikovanje svih vrsta mermera i granita.

Proizvodni program firme ,,Barok“ čini linija mašina za obradu mermera i granita, kao i linija proizvoda od kamena. Prednost naše firme je taj što nudimo veliki i raznoliki izbor svih vrsta mermera i granita na jednom mjestu. Iz bogate ponude izdvajamo: nadgrobne spomenike, nišane, stepeništa, šankove, prozorske klupice, kuhinjske radne ploče, te još mnogo toga. Također moramo pomenuti da smo jedni od rijetkih koji vam nudimo ukrase za vaš vrt, te ostale proizvode iz oblasti betonske galanterije.

Profesionalnost, tačnost i povjerljivost su naš kompetentan i pouzdan partner svih ovih godina. Vaša firma ,,Barok“ uvijek Vam je na usluzi. Dođite i provjerite!

KONTAKT:
Vl. SANEL GARANOVIĆ
Mob. 061 785346
Tel. 032 420856
Email: barok@bih.net.ba

KAKO DOĆI DO NAS?
Najlakši način da dođete do nas je taj kada dođete do škole u Radakovu da pratite put koji vodi prema Klopču Prvomajska b.b.

Kamenorezac BAROK

Vl. SANEL GARANOVIĆ

Adresa: Prvomajska b.b. Novo Radakovo. 72000 Zenica, Bosna i Hercegovina

Tel. +387 32 420856
Mob. +387 61 785346

Email: barok@bih.net.ba

Kamenorezac Barok

O nama
Vizija
Kontakt
Kamenorezac Barok Zenica. Sva prava pridržana. 2023.
Izrada i održavanje web sajtova SAMTED