Proizvodi

Spomenici
Za sjećanje na Vaše najdraže odaberite nešto što što će zadovoljiti Vaše želje, od jednostavnih do zahtjevnih, od klasičnih do modernih, od standardnih do jedinstvenih. Ostale fotografije spomenika pogledajte u našoj foto galeriji spomenici.
Nišani Nišani Nišani Nišani Nišani

Nišani
Za sjećanje na Vaše najdraže odaberite odgovarajući oblik nišana. Ostale fotografije nišana pogledajte u našoj foto galeriji nišani.
Nišani Nišani Nišani Nišani Nišani

Kuhinjske radne ploče
U našoj ponudi možete pronači odgovarajuću radnu ploču odnosno radnu površinu za svoju kuhinju. Vršimo obradu i rezanje ploča na dimenzije prema Vašim potrebama. Ostale fotografije kuhinjskih radnih ploča (površina) pogledajte u našoj foto galeriji enterijeri i eksterijeri.
Kuhinjska radna ploča Kuhinjska radna ploča Kuhinjska radna ploča Kuhinjska radna ploča Kuhinjska radna ploča

Prozorske klupice
U našoj ponudi imamo vanjske i unutrašnje prozorske klupice od mermera ili granita. Naše klupice imaju postojan sjaj i nakon nekoliko godina te ne gube sjaj pod utjecajem bilo vlage sa prozora ili iz tegli sa cvijećem. Ostale fotografije prozorskih klupica pogledajte u našoj foto galeriji enterijeri i eksterijeri.
Kuhinjska radna ploča Kuhinjska radna ploča Kuhinjska radna ploča

Stepeništa
Stepeništa odnosno stepenice od granita ili mermera, bilo da se radi o prilaznom stepeništu, vanjskom ili unutrašnjem stepeništu odnosno stepenicama daju vašem poslovnom ili privatnom objektu vrijednost koju zaslužuje. Ostale fotografije stepeništa pogledajte u našoj foto galeriji enterijeri i eksterijeri.

Stolovi
Ugostiteljski stolovi, stolovi za vrt (baštu) ili vaš dom (kuću) od granita ili mermera, okruglog, kvadratnog, pravougaonog i ovalnog oblika, različitih dimenzija sa različitim ivičnim profilom na postolju od istog ili drugih materijala. Ostale fotografije stolova pogledajte u našoj foto galeriji enterijeri i eksterijeri.
Stol Stol Stol Stol Stol

Šankovi
Šankovi od mermera ili granita su zbog svoje funkcionalnosti, lakoće održavanja a posebno zbog vizuelne uloge u prostoru nezaobilazni kako u ugostiteljstvu tako i u Vašem domu (kući). Ostale fotografije šankova pogledajte u našoj foto galeriji enterijeri i eksterijeri.
Šank Šank Šank Šank Šank

Betonska galanterija
Kod nas pronađite ivičnjake, kape za dimnjake, razne vrste stubića i stubova, saksije, ploče raznih debljina. Ostale fotografije betonske galanterije pogledajte u našoj foto galeriji enterijeri i eksterijeri.

Kamenorezac Barok

O nama
Vizija
Kontakt
Kamenorezac Barok Zenica. Sva prava pridržana. 2023.
Izrada i održavanje web sajtova SAMTED