Izrada nadgrobnih spomenika
Pored standardnih spomenika koje izrađujemo naši specijalizovani majstori će se potruditi i za vaše posebne zahtjeve i želje. Ostale slike spomenika pogledajte u našoj foto galeriji spomenici.
Izrada nadgrobnih spomenika Izrada nadgrobnih spomenika

Izrada nišana
Nudimo Vam širok izbor nišana različitih oblika i debljina, a posebne želje ispunjavamo na Vaš zahtjev. Ne zaboravite vaše najmilije! Ostale slike nišana pogledajte u našoj foto galeriji nišani.
Izrada nišana Izrada nišana

Izrada spomen obilježja
Hajr česme, šehidska spomen obilježja, spomen obilježja borcima, te ostala obilježja za mjesne zajednice, opštine i džemate izrađujemo po vašem projektu, a također Vam nudimo mogućnost da zajedno osmislimo željeni projekat. Stojimo Vam na raspolaganju. Ostale slike pogledajte u našoj foto galeriji spomen obilježja.
Izrada spomen obilježja Izrada spomen obilježja

Renoviranje spomenika i nišana
Odvojenost od svoje domovine i ubrzan ritam života dovodi nas često u situaciju da ne možemo naći vremena za posjećivanje mezara ili grobova što negativno utječe na izgled spomenika ili nišana. Mi Vam nudimo mogućnost održavanja istih, odnosno da od vašeg starog spomenika napravimo potpuno novi izgled što se u priloženoj slici može primijetiti. Tu smo zbog Vas. Ostale slike pogledajte u našoj foto galeriji renoviranje spomenika i nišana.
Prije renoviranja Poslije renoviranja Poslije renoviranja

Uređenje enterijera i eksterijera
Ako želite da Vaš dom i vrt dobiju savršen izgled uz mermerne i granitne proizvode, onda ste na pravom mjestu. Mi vaše želje pretvaramo u stvarnost! Kupovinom naših proizvoda Vaš objekat vrijedi više. Ostale slike pogledajte u našoj foto galeriji enterijeri i eksterijeri.
Uređenje enterijera i eksterijera Uređenje enterijera i eksterijera

Usluge graviranja
Svaki Vaš tekst po Vašoj želji, mi ćemo ugravirati u kamen, jer samo poruka ugravirana u kamen ostaje vječna. Ostale slike pogledajte u našoj foto galeriji.
Usluge graviranja

Pjeskarenje
Sve vaše želje i zamisli mi možemo prenijeti na kamen našim savremenim mašinama za pjeskarenje. Ostale slike pogledajte u našoj foto galeriji.
Pjeskarenje Pjeskarenje

Održavanje spomenika
Nudimo Vam mogućnost održavanje spomenika odnosno nišana (uklanjanje korova, mijenjanje kulira, sađenje cvijeća itd.).

Kamenorezac Barok

O nama
Vizija
Kontakt
Kamenorezac Barok Zenica. Sva prava pridržana. 2023.
Izrada i održavanje web sajtova SAMTED